جوجومگ

جوجومگ

دسته بندی
مرتب سازی
  • طرز تهیه ناچوز آبجو و سوسیس
    طرز تهیه ناچوز آبجو و سوسیس ناچوز با سوسیس و آبجو یک خوراک خوشمزه و لذیذ است که از ترکیب چیپس‌های ترد ناچو با سوسیس خوش‌طعم و آبجو کلاسیک و پنیر آب‌شده تهیه می‌شود. برای تکمیل طعم این غذای ساده اما لذیذ، معمولاً از سس‌های مختلف مانند گواکاموله، سالسا و خامه ترش استفاده می‌شود.
    آشپزی 03/06/06
  • آیا آبجو چاق می کند؟
    آیا آبجو چاق می کند؟ آبجو از گذشته تا کنون یکی از نوشیدنی‌های پرطرفدار پس از چای و آب بوده و به دو نوع الکل‌دار و بدون الکل عرضه می‌شود. به دلیل مضرات آبجو الکل دار مصرف آن توصیه نمی شود و آبجوهای بدون الکل یا ماءالشعیر در ایران محبوبیت دارند. آبجو غیر الکلی معمولاً بین 50 تا 100 کالری در هر 355 میلی‌لیتر دارد و میزان دقیق کالری به برند و نوع محصول بستگی دارد. مصرف زیاد آبجو، چه الکل‌دار و چه غیرالکلی، می‌تواند به دلیل کالری بالا و تحریک اشتها منجر به افزایش وزن شود، بنابراین مصرف متعادل آن توصیه می‌شود.
    دانستنی‌های ماءالشعیر 03/05/24
  • آبگندم و نجات یک شهر
    آبگندم چگونه یک شهر را نجات داد؟ آبگندم، نوشیدنی‌ای است که در فراز و نشیب تاریخ، داستان‌های جالبی از خود به جا گذاشته است. در حدود 500 سال پیش، آبجوسازی یکی از اصلی‌ترین منابع درآمد باواریا (آلمان) به حساب می‌آمد و به همین دلیل، پادشاهان و دولتمردان باواریا حساسیت زیادی روی کمیت و کیفیت آن داشتند و همواره قوانین مختلفی بر نحوه تولید و فروش آن وضع می‌کردند. در این مقاله از جوجومگ به بررسی مشهورترین این قوانین یعنی قانون خلوص باواریا و اثر آن بر آب گندم می‌پردازیم و همچنین تأثیر آبگندم بر جلوگیری از نابودی شهر مونیخ در جنگ‌های سی ساله اروپا را بررسی می‌کنیم.
    دانستنی‌های ماءالشعیر 03/02/25
  • طرز تهیه دیپ آبجو خوشمزه
    طرز تهیه دیپ آبجو خوشمزه چه به میان وعده‌های عالی نیاز داشته باشید، چه بخواهید پیش غذای خوشمزه ای برای یک دورهمی تهیه کنید، این پیش غذا به حداقل مواد اولیه نیاز دارد و بدون پخت و پز تهیه می شود. تنها با چهار ماده اولیه و چند دقیقه فرصت، یکی از خوشمزه ترین دیپ های مهمانی را خواهید داشت که همه با چیپس و چوب شور بر سر آن می جنگند.
    آشپزی 03/02/16
  • ارتباط افزایش گرمای کره ی زمین با طعم آبجو
    ارتباط افزایش گرمای کره ی زمین با طعم آبجو تحقیقات جدید نشان می‌دهد که افزایش دما و خشکسالی منجر به کاهش کیفیت رازک می‌شود. رازک گیاهی است که بیشتر در مناطق اروپا، آسیای غربی و آمریکای شمالی کشت می‌شود و از آن در تولید آبجو استفاده می‌شود.
    اخبار 03/02/16
  • درست کردن اسلایدر سوسیس خوشمزه با آبجو
    طرز تهیه اسلایدر سوسیس فوتبالی با آبجو اسلایدر سوسیس فوتبالی یا touch down یک غذای راحت و خوشمزه است که برای دیدن بازی های فوتبال و دورهمی ها می تواند مناسب باشد.این غذا با آبجو بدون الکل تهیه می شود و بسیار لذیذ است.
    آشپزی 03/02/04
  • فیبر
    فواید آبگندم و مصرف فیبر و کاهش وزن استفاده از محصولات بدون قند و کم کالری مثل آبگندم می‌تواند کاهش وزن شما را تسریع دهد. علاوه‌بر این، آبگندم و تناسب اندام می‌تواند تاثیرات عمده دیگری هم در بدن شما داشته باشند.
    دانستنی‌های ماءالشعیر 03/01/25
  • چند نوع لیوان خالی آبجو
    ۷ نوع لیوان برای سبک‌های مختلف آبجو وقتی صحبت از آبجو به میان می‌آید، همه لیوان‌های شیشه‌ای با هم یکسان نیستند. مطمئناً، شما می‌توانید ماءالشعیر مورد علاقه خود را در هر ظرفی که در دسترس دارید بریزید و آن را بنوشید. اما دلیلی وجود دارد که سبک‌های خاصی از آبجو به طور سنتی در انواع خاصی از لیوان‌ سرو می‌شود. و دلیل آن صرفا برای ظاهر نیست (اگرچه ظاهر آبجو مطمئناً نقش مهمی در تجربه نوشیدن آن ایفا می‌کند.) بلکه اشکال و سبک‌های مختلف ظروف آبجوی موجود در بازار در بسیاری از موارد، برای برجسته‌تر کردن یا تقویت ترکیبات معطر ذاتی انواع سبک‌های ماءالشعیر طراحی شده است. و همانطور که همه ما می‌دانیم، بو تأثیر زیادی بر نحوه درک ما از طعم دارد. بنابراین، لیوان ماءالشعیر مناسب می‌تواند تجربه نوشیدن آبجو شما را دگرگون کند.
    دانستنی‌های ماءالشعیر 02/09/23