جوجومگ

دانستنی‌های ماءالشعیر

دسته بندی
مرتب سازی
  • آبگندم و نجات یک شهر
    آبگندم چگونه یک شهر را نجات داد؟ آبگندم، نوشیدنی‌ای است که در فراز و نشیب تاریخ، داستان‌های جالبی از خود به جا گذاشته است. در حدود 500 سال پیش، آبجوسازی یکی از اصلی‌ترین منابع درآمد باواریا (آلمان) به حساب می‌آمد و به همین دلیل، پادشاهان و دولتمردان باواریا حساسیت زیادی روی کمیت و کیفیت آن داشتند و همواره قوانین مختلفی بر نحوه تولید و فروش آن وضع می‌کردند. در این مقاله از جوجومگ به بررسی مشهورترین این قوانین یعنی قانون خلوص باواریا و اثر آن بر آب گندم می‌پردازیم و همچنین تأثیر آبگندم بر جلوگیری از نابودی شهر مونیخ در جنگ‌های سی ساله اروپا را بررسی می‌کنیم.
    دانستنی‌های ماءالشعیر 03/02/25
  • فیبر
    فواید آبگندم و مصرف فیبر و کاهش وزن استفاده از محصولات بدون قند و کم کالری مثل آبگندم می‌تواند کاهش وزن شما را تسریع دهد. علاوه‌بر این، آبگندم و تناسب اندام می‌تواند تاثیرات عمده دیگری هم در بدن شما داشته باشند.
    دانستنی‌های ماءالشعیر 03/01/25
  • چند نوع لیوان خالی آبجو
    ۷ نوع لیوان برای سبک‌های مختلف آبجو وقتی صحبت از آبجو به میان می‌آید، همه لیوان‌های شیشه‌ای با هم یکسان نیستند. مطمئناً، شما می‌توانید ماءالشعیر مورد علاقه خود را در هر ظرفی که در دسترس دارید بریزید و آن را بنوشید. اما دلیلی وجود دارد که سبک‌های خاصی از آبجو به طور سنتی در انواع خاصی از لیوان‌ سرو می‌شود. و دلیل آن صرفا برای ظاهر نیست (اگرچه ظاهر آبجو مطمئناً نقش مهمی در تجربه نوشیدن آن ایفا می‌کند.) بلکه اشکال و سبک‌های مختلف ظروف آبجوی موجود در بازار در بسیاری از موارد، برای برجسته‌تر کردن یا تقویت ترکیبات معطر ذاتی انواع سبک‌های ماءالشعیر طراحی شده است. و همانطور که همه ما می‌دانیم، بو تأثیر زیادی بر نحوه درک ما از طعم دارد. بنابراین، لیوان ماءالشعیر مناسب می‌تواند تجربه نوشیدن آبجو شما را دگرگون کند.
    دانستنی‌های ماءالشعیر 02/09/23
  • آبجو غیرالکی
    تاریخ آبجو به چه روزی برمیگرده آبجو یا beerقدیمی‌‌ترین و پرمصرف‌ترین نوشیدنی در جهان است. این نوشیدنی پس از آب و چای محبوب‌ترین نوشیدنی در سراسر جهان محسوب می‌شود. در این مقاله با ما باشید تا چرایی این محبوبیت را بررسی کنیم و ببینیم که آبجو از کجا آمده است. همراه ما باشید.
    دانستنی‌های ماءالشعیر 02/07/27
  • کف آبجو بلک
    کف آبجوی باکیفیت بدون الکل چه ویژگی‎هایی دارد؟ زمانی که آبجو به طور سنتی در ظرف‎های چوبی نگهداری می‏شد، بررسی کف موجود روی آن فرایندی برای کنترل کیفیت آن بود. برای اینکه بفهمیم یک آبجو تازه است یا نه به کف یا همان فوم آن دقت می‎کنیم. اگر این کف وجود داشته باشد نشان دهنده‎ این است که آبجو همچنان حاوی دی اکسید کربن (CO2) بوده و بنابراین تازه است. اما اگر این کف وجود نداشته باشد به احتمال زیاد نوشیدنی شما کهنه خواهد بود. به طور کلی کف خوب در آبجو نشانه‎ای از کیفیت بالای آن است. اما ویژگی‎های کف آبجو چیست؟ با ما همراه باشید تا به این سوال پاسخ دهیم.
    دانستنی‌های ماءالشعیر 02/07/16
  • تاریخچه آبجو یا ماءالشعیر
    7 نکته جذاب در تاریخ آبجو که نمی‌دانستید آیا می‌دانستید دلیل شروع یکجانشینی، کشاورزی و به عبارتی ظهور تمدن بشر، تولید آبجو بوده است؟ آیا وقتی که با خیال راحت در حال نوشیدن یک نوشیدنی با نی هستید به چگونگی اختراع آن فکر کرده‌اید؟ مطمئنا تا الان متوجه شده‌اید که آبجو یکی از قدیمی‌ترین نوشیدنی‌های ساخت دست بشر است، اما آیا تا به حال با خود فکر کرده‌اید که آبجویی که در مصر باستان درست میشد، با آنچه ما امروز به عنوان آبجو می‌شناسیم چه تفاوتی داشته و چگونه درست می‌شده است؟
    دانستنی‌های ماءالشعیر 01/03/11
  • هنر درست ریختن آبجو در لیوان
    هنر درست ریختن آبجو در لیوان یکی از مهارت‌های جالب که در جمع دوستانه و یا مهمانی‌ها باید داشته باشید تا به عنوان یک فرد کاریزماتیک شناخته شوید، هنر درست ریختن آبجو در لیوان است. شاید در نگاه اول این مسئله اهمیت چندانی نداشته باشد، اما درست ریختن آبجو در لیوان علاوه بر جلوگیری از ایجاد نفخ، یک تجربه نوشیدن با کیفیت برای شما ایجاد می‌کند و باعث می‌شود از ماءالشعیر خود لذت بیشتری ببرید.
    دانستنی‌های ماءالشعیر 01/03/04
  • جند لیوان ماءالشعیر در رنگ‌های متفاوت روی میز
    انواع سبک‌های آبجو لاگر، ایل، پیلسنر، پورتر، استوت چقدر با این سبک‌های مختلف آبجو آشنا هستید؟ در حال حاضر بیش از 100 نوع آبجوی مختلف در دنیا وجود دارد. تنوع گسترده در سبک‌های مختلف ماءالشعیر ممکن است در ابتدا کمی گیج کننده باشد اما نگران نباشید. در این مقاله از جوجومگ با هم به دنیای رنگارنگ آبجوها سر می‌زنیم و سبک‌های مختلف این نوشیدنی را معرفی می‌کنیم.
    دانستنی‌های ماءالشعیر 01/02/25