ناچوز سوسیس و آبجو یک خوراک خوشمزه و لذیذ است که از ترکیب چیپسهای ترد ناچوز با سوسیس خوشطعم و آبجو کلاسیک و پنیر آبشده تهیه میشود. برای تکمیل طعم این غذای ساده اما لذیذ، معمولاً از سسهای مختلف مانند گواکاموله، سالسا و خامه ترش استفاده میشود.
مواد لازم:
- 400 گرم سوسیس سرخ شده ی دودی
- 2 و یک چهارم فنجان فلفل دلمه و پیاز سرخ شده و فریز شده
- 3 فنجان پنیر چدار رنده شده
- 2 و یک دوم آرد سفید ساده همه منظوره
- یک فنجان پیاز خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 حبه سیر ریز خرد شده
- سه چهارم فنجان آبجو کلاسیک
- 12 فنجان چیپس تورتیا
طرز تهیه:
در یک تابه بزرگ، سوسیس ها را به مدت 1 دقیقه تفت دهید. مخلوط سرخ شده ی فریز شده را اضافه کنید. 3-5 دقیقه بیشتر یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند بپزید. کنار بگذارید و گرم نگه دارید.
در یک کاسه بزرگ پنیر و آرد را با هم مخلوط کنید. در یک قابلمه بزرگ پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم شود. سیر را اضافه کنید؛ 1 دقیقه بیشتر بپزید آبجو را به آن اضافه کنید و هم بزنید؛ روی حرارت متوسط قرار دهید تا حباب هایی در اطراف تابه ایجاد شود.
حرارت را تا مقدار متوسط کم کنید؛ یک مشت پنیر اضافه کنید. مرتباً با حرکت شکل 8 هم بزنید تا تقریباً کاملاً ذوب شود. به اضافه کردن پنیر ادامه دهید، اجازه دهید پنیر کاملا ذوب شود.
چیپس های تورتیا را در یک ظرف بزرگ سرو بچینید. مخلوط پنیر را روی چیپس بریزید. مخلوط سوسیس و سبزیجات را روی آن قرار دهید و بلافاصله سرو کنید.
شما هم می توانید در مورد این خبر نظر بدهید
افزودن نظر جدید