طرز تهیه دیپ آبجو خوشمزه

طرز تهیه دیپ آبجو خوشمزه

چه به میان وعده‌های عالی نیاز داشته باشید و چه بخواهید پیش غذای خوشمزه ای برای یک دورهمی تهیه کنید، این پیش غذا به حداقل مواد اولیه نیاز دارد و بدون پخت و پز تهیه می شود. تنها با چهار ماده اولیه و چند دقیقه فرصت، یکی از خوشمزه ترین دیپ های مهمانی را خواهید داشت که همه با چیپس و چوب شور بر سر آن می جنگند.

مواد لازم:

  • 2 بسته پنیر خامه ای: پنیر خامه ای معمولی یا کم چرب برای این دستور غذا جواب می دهد. فقط مطمئن شوید که پنیر خامه ای نرم باشد تا راحت تر مخلوط شود.
  • یک سوم فنجان آبجو کلاسیک جوجو
  • 40 گرم سس رنچ
  • 2 فنجان پنیر چدار

 

طرز تهیه:

در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای، آبجو و سس را با هم مخلوط کنید.
خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. به آرامی 2 فنجان پنیر چدار خرد شده را اضافه کنید.
قبل از سرو حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهیدو  با چوب شور سرو کنید. باقیمانده دیپ را در یخچال قرار دهید.

مطالب دیگر
نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این خبر نظر بدهید

افزودن نظر جدید