جوجومگ
پربازدیدترین های اخیر
مطالب پربازدید را از قسمت زیر مطالعه کنید
-
ارتباط افزایش گرمای کره ی زمین با طعم آبجو تحقیقات جدید نشان میدهد که افزایش دما و خشکسالی منجر به کاهش کیفیت رازک میشود. رازک گیاهی است که بیشتر در مناطق اروپا، آسیای غربی و آمریکای شمالی کشت میشود و از آن در تولید آبجو استفاده میشود.
اخبار 03/02/16 -
7 نکته جذاب در تاریخ آبجو که نمیدانستید آیا میدانستید دلیل شروع یکجانشینی، کشاورزی و به عبارتی ظهور تمدن بشر، تولید آبجو بوده است؟ آیا وقتی که با خیال راحت در حال نوشیدن یک نوشیدنی با نی هستید به چگونگی اختراع آن فکر کردهاید؟ مطمئنا تا الان متوجه شدهاید که آبجو یکی از قدیمیترین نوشیدنیهای ساخت دست بشر است، اما آیا تا به حال با خود فکر کردهاید که آبجویی که در مصر باستان درست میشد، با آنچه ما امروز به عنوان آبجو میشناسیم چه تفاوتی داشته و چگونه درست میشده است؟
دانستنیهای ماءالشعیر 01/03/11 -
وقتی از کف آبجو حرف میزنیم از چه حرف میزنیم؟ معمولا وقتی آبجو را داخل لیوان میریزیم، مقداری کف روی سطح آن قرار میگیرد که به آن فوم یا "سر ماءالشعیر" (به انگلیسی Beer Head) گفته میشود. این فوم که روی بیشتر ماءالشعیرها ایجاد میشود، از لحاظ دیداری آنقدر برجسته است که نمیتوان به سادگی از کنارش گذشت. امروز به رمزگشایی از راز فوم آبجو میپردازیم.
دانستنیهای ماءالشعیر 01/02/08 -
2 روش کاربردی تقویت مو با آبجو [خواص آبجو برای مو] اگر بگوییم برای رشد و تقویت موهایتان میتوانید از آبجو استفاده کنید، چه خواهید گفت؟ شاید در نگاه اول، استفاده از آبجو برای تقویت مو کمی عجیب و غیرمنتظره باشد. اما اگر به خوبی ترکیبات این نوشیدنی بینظیر را بررسی کنیم، میبینیم که عناصر اصلی ماءالشعیر یعنی مالت جو و رازک، مجموعهای از انواع پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان را به آن هدیه میدهند که باعث میشود یکی از بهترین گزینهها برای بهبود سلامت مو در میان تولید کنندگان محصولات مراقبت مو باشد.
دانستنیهای ماءالشعیر 00/11/16 -
4 خاصیت جوجو بلک برای سلامتی که نمیدانستید آبجو بدون الکل بلک جوجو، با طعم بینظیرش به سرعت در بین آبجوخورها محبوب شده و همه روزه طرفداران جدیدی را به سمت خود جذب میکند. در این مقاله از جوجومگ میخواهیم در مورد مزایای نوشیدن جوجوبلک برای سلامتی صحبت کنیم. پس با ما همراه باشید.
دانستنیهای ماءالشعیر 00/07/21 -
خواص شگفت انگیز گیاه رازک گیاه فوقالعاده رازک، علاوه بر افزایش مدت زمان نگهداری محصول (shelf life)، بهبود طعم و عطر ماءالشعیر و همچنین کمک به پایداری فوم (کف تشکیل شده روی سطح آبجو)، خواص دارویی زیادی نیز برای سلامتی انسان دارد که از جمله آنها میتوان به کاهش گرگرفتگی و علائم یائسگی، بهبود سلامت قلب و عروق، کمک به کاهش وزن و چربیسوزی و توانایی آن در بهبود سرطان اشاره کرد. در این مقاله به شرح این خواص و همچنین تاریخچه استفاده از رازک در آبجوسازی میپردازیم.
دانستنیهای ماءالشعیر 00/06/02 -
آیا آبجو باعث چاقی در ناحیه شکم میشود؟ آبجو الکلدار به دلیل وجود الکل، دارای کالری بیش از 3.3 برابر ماءالشعیر بدون الکل است که زیادهروی در مصرف آن و نداشتن فعالیت فیزیکی کافی میتواند منجر به افزایش وزن شود. در حالی که ماءالشعیر کلاسیک جوجو یک نوشیدنی سالم و کم کالری است که به دلیل وجود رازک اثر مثبتی بر کاهش وزن، کاهش چربی و کاهش میزان تری گلیسیرید دارد. در پایان باید گفت میانهروی در خوردن و آشامیدن، داشتن برنامه غذایی مناسب و گنجاندن ورزش در برنامه روزانه، راز سلامتی است.
دانستنیهای ماءالشعیر 00/03/24 -
رازک، راز کیمیاگری آبجو رازک، گیاهی است که به دلیل عطر و طعم تلخی که به آبجو میدهد، افزایش ماندگاری محصول و همچنین پایداری بهتر فوم یا کف روی سطح ماءالشعیر، در تولید این نوشیدنی استفاده میشود. این گیاه مزایای بسیاری برای سلامتی دارد که در این مقاله به شرح برخی از این خواص شامل کاهش التهاب، درمان بیخوابی و درمان افسرگی میپردازیم.
دانستنیهای ماءالشعیر 00/02/29