امروز یه رسپی آماده کردیم براتون که حتما عاشقش میشین! یه موکتل استوایی شیک و مجلسی با انبه و آناناس که برای مهمونیها و دورهمیها حرف نداره. اصلا مگه میشه این دو تا میوه خوشمزه استوایی رو با آبجو کلاسیک ترکیب کنیم و خوب نشه؟ با ما همراه باشید.
مواد لازم:
- آناناس یک عدد
- انبه یک عدد
- آبلیموی تازه 15 میلی لیتر
- آب آناناس 60 میلی لیتر
- ماءالشعیر کلاسیک جوجو یک قوطی
- یخ به مقدار زیاد
طرز تهیه:
- آناناس و انبه خرد شده را داخل شیکر ریخته و آب لیموی تازه را به آن اضافه کرده و مواد را با مادلر به خوبی له میکنیم.
- آب آناناس و چند تکه یخ را به آن اضافه کرده و درب شیکر را میبندیم و به مدت 15 ثانیه خوب تکان میدهیم.
- در لیوان سرو، چند تکه یخ ریخته و مواد داخل شیکر را با عبور از صافی مخصوص، روی یخ میریزیم.
- در نهایت ماءالشعیر کلاسیک جوجو را به آن اضافه میکنیم.
- برای زیبایی کار میتونید لبه لیوان را با یک برش از آناناس گارنیش کنید.
تبریک میگیم، موکتل شما آماده است.
نوش جان!
نکتهها
- اگه تو خونه شیکر ندارید، میتونید از یه لیوان در دار استفاده کنید.
- به جای مادلر هم میشه از گوشت کوب استفاده کرد.
- ما توی این رسپی از آبجو بدون الکل کلاسیک استفاده کردیم، ولی اگر شما دوست دارین موکتلتون شیرینتر باشه، میتونین از آبجو با طعم آناناس یا حتی آبجو استوایی استفاده کنین.
خب حالا که طرز تهیه این موکتل خوشمزه رو یاد گرفتین، پیشنهاد میکنیم حتما امتحانش کنین و بهمون بگین از طعمش خوشتون اومد یا نه. برامون تو کامنتا بنویسین.
برای خرید محصولات جوجو، میتونید سفارشتون رو در فروشگاه اینترنتی جوجو ثبت کنید تا در اسرع وقت با ارسال رایگان درب منزل بهتون تحویل داده بشه.
شما هم می توانید در مورد این خبر نظر بدهید
افزودن نظر جدید