یک ظرف پیاز سوخاری با سس مخصوص

پیاز حلقه‌ای سوخاری

پیاز حلقه‌ای سوخاری یا به قول خارجی‌ها onion rings، یکی از اون اسنک‌های خوشمزه و پرطرفداره که برای یک دورهمی کوچک توی یک بعدازظهر تابستونی خیلی می‌چسبه و درست کردنش هم خیلی آسون و سریعه. امروز قصد داریم طرز تهیه این اسنک رو به شما همراهان همیشگی جوجومگ آموزش بدیم. پس با ما همراه باشید.

پیاز سوخاری با ماءالشعیر جوجو

برای تهیه این پیازهای حلقه‌ای از طعم دهنده فوق العاده‌ای به اسم آبجو استفاده می‌کنیم.

مواد لازم (برای چهار نفر):

پیاز بزرگ سفید ۲ عدد

آب سرد ۶ فنجان

آرد ۲ پیمانه

نمک یک قاشق چای خوری

فلفل سفید نصف قاشق چایخوری

بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

ماءالشعیر ۲ فنجان

روغن ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه: یک تابه بزرگ را روی شعله گاز روی حرارت متوسط رو به زیاد قرار داده و روغن را داخل آن بریزید. پیاز را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید، ضخامت حلقه‌های پیاز باید متوسط و یکسان باشد. حلقه‌های پیاز را از هم جدا کرده و در داخل یک کاسه آب سرد قرار دهید. در یک کاسه دیگر، یک پیمانه آرد را با بیکینگ پودر و نمک و فلفل سفید مخلوط کنید. سپس ماءالشعیر و ۲ قاشق غذاخوری آب سرد را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مواد کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. مخلوط شما باید کمی غلیظ باشد. یک پیمانه آرد باقی مانده‌ را در کاسه‌ای جدا بریزید. حلقه‌های پیاز را از آب سرد بیرون آورده و خشک کنید. پیازها را ابتدا داخل کاسه آرد و سپس داخل مخلوط خمیری که درست کردید بزنید. کمی بالا نگه دارید تا خمیر اضافی از روی پیاز جدا شود، حالا پیازهای حلقهای را داخل قابلمه حاوی روغن داغ به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا کاملاً طلایی رنگ شوند. بعد روی یک دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن خارج شود. در نهایت حلقه‌های پیاز را در بشقاب بگذارید و کمی نمک روی آن بپاشید و سرو کنید.

نوش جان!

برای سفارش محصولات سلامت محور جوجو میتونید از جوجوشاپ استفاده کنید.

اگر از این پست خوشتون اومد، لطفا اون رو با دوستاتون به اشتراک بذارید. در ضمن هر نظر و پیشنهاد یا انتقادی دارید می‌تونید توی کامنتها مطرح کنید تا خیلی زود بررسی بشه.

مطالب دیگر
نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این خبر نظر بدهید

افزودن نظر جدید