در این مقاله میخواهیم دستور تهیه یک مرغ ترد و برشته، خوشمزه و آبدار با سس قارچ را به شما عزیزان آموزش دهیم. برای طعمدار کردن این مرغ از سیر تازه، ماءالشعیر و آرد استفاده میکنیم.
مواد لازم (برای پنج نفر):
گوشت مرغ 2 کیلو
ماءالشعیر 2 لیوان
آرد 3 قاشق غذاخوری
سیر 5 حبه
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه مرغ:
- ماءالشعیر را در یک ظرف مناسب ریخته و مرغها را داخل ماءالشعیر قرار دهید. میتوانید از هر بخشی از مرغ که دوست دارید مثل بال، کتف و یا سینه مرغ استفاده کنید.
- اجازه دهید مرغها به مدت نیم ساعت در ماءالشعیر بماند.
- در یک ظرف دیگر سیر را رنده کرده، نمک و آرد را به آن اضافه کنید و مرغها را از ظرف آبجو بدون الکل جوجو خارج کرده و کاملا به این مواد آغشته کنید.
- ظرف را به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید، البته با نیم ساعت هم میتوانید این کار را انجام دهید؛ اما هرچه مدت زمان مرینیت شدن مرغ بیشتر باشد، بهتر است. حتی میتوانید از شب قبل آنها را داخل یخچال قرار دهید.
- وقتی مرغها را از یخچال بیرون آوردید، داخل یک تابه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون (و یا هر نوع روغن دیگری که دوست دارید) بریزید و مرغها را به مدت ۴ دقیقه سرخ کنید تا کمی طلایی رنگ شوند.
- وقتی کمی آب مرغها خارج شد، آنها را همراه با آبی که داخل تابه جمع شده در سینی فر قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۲۱۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا کاملا برشته شود.
بریم سراغ آماده کردن سس قارچ،
مواد لازم برای تهیه سس قارچ:
قارچ خرد شده یک پیمانه
ماءالشعیر نصف فنجان
پیازچه خرد شده یک پیمانه
آرد ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن یا کره آب شده ۳ قاشق غذاخوری
خامه ۴ قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق چای خوری
دستور تهیه سس قارچ:
- زمانی که مرغها داخل فر هستند، در یک تابه قارچ و پیازچه را با کره یا روغن تفت دهید.
- وقتی عطر آنها بلند شد مایعی که از طعم دار شدن مرغ ها باقی مانده داخل تابه بریزید و بگذارید ۵ دقیقه روی حرارت متوسط همراه قارچها بپزد.
- در یک تابه و یا قابلمه کوچک کره را آب کنید و روی حرارت کم آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- مخلوط پیازچه و آرد را به آن اضافه کرده و هم بزنید. حال آبجو بدون الکل را به آن اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.
- وقتی سس غلیظ شد، خامه را اضافه کنید و نمک، فلفل و شکر را به آن اضافه کنید. اجازه دهید به مدت ۱ الی ۳ دقیقه روی حرارت بماند تا غلیظ شود. اکنون سس شما آماده است.
این غذای خوشمزه را میتوانید به همراه پوره سیب زمینی، برنج و یا حتی سبزیجات بخارپز شده سرو و میل نمائید. ماءالشعیر طعم بینظیری به این غذا میدهد.
نوش جان!
برای سفارش محصولات سلامت محور جوجو، از جوجو شاپ استفاده کنید.
اگر از این پست خوشتون اومد، لطفا اون رو با دوستاتون به اشتراک بذارید. در ضمن هر نظر و پیشنهاد یا انتقادی دارید میتونید توی کامنتها مطرح کنید.
شما هم می توانید در مورد این خبر نظر بدهید
افزودن نظر جدید