تعدادی سیب در ظرف چوبی روی میز

طرز تهیه موکتل سیب

همچنان که در روزهای آخر تابستان به سر می‌بریم، می‌توانیم سیب‌های سبز را در میوه‌فروشی‌های محل‌مان پیدا کنیم که خبر از آغاز پاییز می‌دهند. سیب سبز یکی از مفیدترین میوه‌هاست که با داشتن آنتی اکسیدان‌های فراوان، فیبر و ویتامین سی به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود فعالیت سیستم گوارش، کاهش کلسترول و جلوگیری از سرطان کمک می‌کند. بیهوده نیست که می‌گویند خوردن یک سیب در روز، دکتر را از شما دور می‌کند. یکی از بهترین خوراکی‌هایی که می‌توان با این میوه خوشمزه تهیه کرد (البته بجز پای سیب wink )، موکتل سیب هست که برای پذیرایی از مهمانان در جشن‌ها و دورهمی‌ها گزینه‌ای بسیار مناسب و شیک به شمار می‌رود. در این مقاله از جوجومگ، با هم طرز تهیه یک موکتل سیب بسیار خوشمزه را با هم مرور می‌کنیم. پس با ما همراه باشید.

دو لیوان کوکتل سیب با تزئین سیب سبز روی سینی روی میز چوبی

مواد لازم:

ماءالشعیر سیب جوجو 60 میلی لیتر

سیب سبز 2 عدد

آب لیموی تازه 15 میلی لیتر

عسل 1 قاشق مرباخوری

سیروپ دارچین

یخ به مقدار زیاد

طرز تهیه:

ابتدا سیب‌ها را خرد کرده و داخل آبمیوه‌گیری بریزید. اگر می‌خواهید آب سیب مدت بیشتری تازه بماند، کمی اسید آسکوربیک (ویتامین سی) به آن اضافه کنید. آب سیب را داخل شیکر بریزید و سپس آب لیموی تازه، عسل و سیروپ دارچین را به آن بیفزایید. اکنون یخ را به مخلوط اضافه کنید و درب شیکر را بسته و آن را به مدت 10-15 ثانیه تکان دهید. سپس مخلوط را با عبور از توری، داخل لیوان سرو ریخته و در نهایت ماءالشعیر سیب جوجو را به آن اضافه کنید و هم بزنید. می‌توانید برای تزئین نوشیدنی از برش‌های نازک سیب و یک عدد خلال دندان و کمی پودر دارچین استفاده کنید. موکتل شما آماده است.

نوش جان!

امیدواریم شما هم این رسپی ساده و سریع را امتحان کنید و در کنار دوستان و عزیزان از نوشیدن این موکتل بی‌نظیر لذت ببرید.

برای خرید ماءالشعیر سیب جوجو می‌توانید به فروشگاه اینترنتی ما یعنی جوجوشاپ مراجعه کنید.

اگر این موکتل رو در منزل تهیه کردید، حتما تجربه‌تون رو از قسمت نظرات با ما و بقیه خواننده‌های جوجومگ یه اشتراک بذارید.

مطالب دیگر
نظرات کاربران

شما هم می توانید در مورد این خبر نظر بدهید

افزودن نظر جدید