جوجومگ
پربازدیدترین های اخیر
مطالب پربازدید را از قسمت زیر مطالعه کنید
-
2 روش کاربردی تقویت مو با آبجو [خواص آبجو برای مو] اگر بگوییم برای رشد و تقویت موهایتان میتوانید از آبجو استفاده کنید، چه خواهید گفت؟ شاید در نگاه اول، استفاده از آبجو برای تقویت مو کمی عجیب و غیرمنتظره باشد. اما اگر به خوبی ترکیبات این نوشیدنی بینظیر را بررسی کنیم، میبینیم که عناصر اصلی ماءالشعیر یعنی مالت جو و رازک، مجموعهای از انواع پروتئین، ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان را به آن هدیه میدهند که باعث میشود یکی از بهترین گزینهها برای بهبود سلامت مو در میان تولید کنندگان محصولات مراقبت مو باشد.
دانستنیهای ماءالشعیر 00/11/16 -
5 راز سلامتی آبگندم آب گندم یکی از نوشیدنیهای خوشطعم و گواراست که علاوه بر ظاهر جذاب و پر رمز و رازش، خواص زیادی هم برای سلامتی داره مثل تقویت سیستم ایمنی بدن، جلوگیری از بروز سرطان و بیماریهای زوال عقل مثل آلزایمر، بهبود سلامت قلب و عروق و خیلی خاصیتهای دیگه که در این مقاله از جوجومگ میخواهیم به طور مفصل راجع بهشون صحبت کنیم. پس با ما همراه باشید.
دانستنیهای ماءالشعیر 00/08/29 -
4 خاصیت جوجو بلک برای سلامتی که نمیدانستید آبجو بدون الکل بلک جوجو، با طعم بینظیرش به سرعت در بین آبجوخورها محبوب شده و همه روزه طرفداران جدیدی را به سمت خود جذب میکند. در این مقاله از جوجومگ میخواهیم در مورد مزایای نوشیدن جوجوبلک برای سلامتی صحبت کنیم. پس با ما همراه باشید.
دانستنیهای ماءالشعیر 00/07/21 -
طرز تهیه موکتل سیب همچنان که در روزهای آخر تابستان به سر میبریم، میتوانیم سیبهای سبز را در میوهفروشیهای محلمان پیدا کنیم که خبر از آغاز پاییز میدهند. سیب سبز یکی از مفیدترین میوههاست که با داشتن آنتی اکسیدانهای فراوان، فیبر و ویتامین سی به تقویت سیستم ایمنی بدن، بهبود فعالیت سیستم گوارش، کاهش کلسترول و جلوگیری از سرطان کمک میکند. بیهوده نیست که میگویند خوردن یک سیب در روز، دکتر را از شما دور میکند. یکی از بهترین خوراکیهایی که میتوان با این میوه خوشمزه تهیه کرد (البته بجز پای سیب)، موکتل سیب هست که برای پذیرایی از مهمانان در جشنها و دورهمیها گزینهای بسیار مناسب و شیک به شمار میرود. در این مقاله از جوجومگ، با هم طرز تهیه یک موکتل سیب بسیار خوشمزه را با هم مرور میکنیم. پس با ما همراه باشید.
جوجوکتل 00/06/29 -
هر آنچه که درباره مالت باید بدانید مالت در واقع همان دانه جو جوانه زده و خشک شده است که طی فرایند مالت سازی به دانه مالت تبدیل میشود. در حین تبدیل دانه جو به مالت، آنزیمهایی در آن فعال شده و باعث شکسته شدن نشاسته موجود در دانه به قندهای سادهتر میشود. همچنین فرایند مالت سازی، باعث افزایش آنتی اکسیدانهای مالت میشود که در جلوگیری از انواع سرطان، بیماریهای عصبی، تنفسی، کلیوی و آرتریت روماتوئید مؤثر است. مالت به دلیل داشتن مقادیر بالای فولات (ویتامین B9) میتواند از نقصهای مادرزادی جلوگیری کند. از دیگر خواص مالت میتوان به افزایش قابلیت هضم غذا و بهبود سلامت قلب اشاره کرد.
دانستنیهای ماءالشعیر 00/05/06 -
4 دلیل برای مصرف آبجو در بازگشت به روتین تغذیه بعد از ماه مبارک رمضان بدن در ماه مبارک رمضان با عادتها و رژیم غذایی متفاوتی روبرو میشود و سرعت سوخت و ساز آن کاهش مییابد. در پایان این ماه برای بازگرداندن سرعت متابولیسم بدن به حالت اولیه باید به برنامه غذایی خود توجه ویژه داشته باشیم. همچنین برای جبران کمبود آب بدن باید از نوشیدن چای و قهوه بپرهیزیم؛ چرا که این نوشیدنیهای کافئین دار منجر به دفع آب از بدن میشوند. یکی از بهترین جایگزینها برای جبران کمبود آب بدن، آبجو کلاسیک بدون الکل است. این نوشیدنی سالم و کم کالری علاوه بر کمک به آبرسانی بدن، دارای پلی فنولها، آنتی اکسیدانها، ویتامینها، املاح و مواد معدنی و بتاگلوکان بوده و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نیز میشوند.
دانستنیهای ماءالشعیر 00/02/23