تست پنیر وماءالشعیر

تست پنیر وماءالشعیر

مواد لازم: 

¾ فنجان سرکه سیب

-3/4 فنجان ماءالشعیر

-2قاشق غذاخوری شکر

-1قاشق غذا خوری نمک

-2قالب یخ مربعی شکل

-2 عدد فلفل هالو پینو بزرگ

-1عدد انبه بزرگ که خرد شده است

-1عدد باگت فرانسوی که به برش های دو سانتی متری خرد شده است-پنیر ورقه ای

-3قاشق غذاخوری عسل

دستور پخت :: 

در یک قابلمه سرکه، نمک، شکرو ماءالشعیر را باهم مخلوط کنیدوآن را روی حرارت گاز قرار دهید مخلوط را هم بزنید تا وقتی نمک و شکر با هم حل شودسپس قابلمه را از روی گاز بردارید.سپس یخ را داخل قابلمه بیندازید وصبرکنید یخ ها آب شود و در دمای اتاق خنک شود
حالا فلفل وانبه را داخل یک کاسه بریزید واین مخلوط را روی انها بریزید دهانه ی کاسه را با سلفون بپوشانید وانرا به مدت حداقل 1ساعت ویا حتی یک شب داخل یخچال قرار دهید.
فررا از قبل گرم کنید.برش های نان باگت را روی کاغذ اشپزی داخل سینی فر بچینیدوسینی را به مدت 2دقیقه داخل فر قرار دهیدتا نان ها کمی برشته شوند حال سینی را بیرون بیاورید وبرش های نان را برعکس کنید و2دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید تا ان طرف ان نیز برشته شود.
روی هر برش نان یک برش پنیر ورقه ای بگذارید سپس 2تا3برش فلفل هم روی ان بگذارید سپس کمی عسل روی انها بریزید وکمی نمک بپاشید تست پنیری شما اماده است.
 از خوردنش لذت ببرید