سالمون رنجفیلی باطعم ماالشعیر:

سالمون رنجفیلی باطعم ماالشعیر:

مواد لازم: 

3قاشق غذاخوری روغن زیتون-4/1 فنجان ماالشعیر-2قاشق غذاخوری سس سویا-2حبه سیر رنده شده-1قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده -1قاشق غذاخوری شکرقهوه ای-4عدد فیله سالمون-3قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده -1قاشق غذاخوری دانه ی کنجد

دستور پخت :: 

ابتدادر یک کاسه روغن زیتون –ماالشعیر-سس سویا-سیر-زنجفیل وشکر قهوه ای را باهم مخوط می کنیم.سپس فیله های سالمون را داخل این مخلوط به مدت 15دقیقه بخوابانید.
فررا روشن کنید تا گرم شود.روی سینی فررا باکاغذ فویل بپوشانید.سالمون رااز داخل مخلوط بیرون بیاورید وروی سینی فر بچینید مخلوط را داخل یک قابلمه بریزید وروی گازبگذارید تا جوش بیاید به مدت 6دقیقه انرا مرتب هم بزنید تا سس غلیظی اماده شود.حالا با قلمو این سس را روی سالمون ها بمالید وسینی را به مدت 2دقیقه داخل فر بگذارید انقدر این کاررا ادامه دهیدتا سالمون بپزدوبا چنگال ان را تست کنید که وسط انها پخته باشد روی ان را باکنجد وپیازچه تزئین کنید.
ازخوردن این سالمون خوشمزه لذت ببرید.