مرغ شیرین با سس خردل و قارچ

مرغ شیرین با سس خردل و قارچ

مواد لازم: 

نیم کیلو بال یا ران مرغ

-1قاشق غذاخوری نمک

-1 قاشق غذاخوری فلفل

-2قاشق غذاخوری کره

-1/4فنجان موسیر خرد شده

-4حبه سیر رنده شده یا چرخ شده

-200گرم قارچ

-1فنجان ماءالشعیر-نصف فنجان آب گوشت

-2قاشق چایخوری آویشن تازه خرد شده

-2قاشق چایخوری رزماری تازه خرد شده-1قاشق غذاخوری عسل

-1قاشق غذاخوری خردل

-1/4فنجان خامه

-نمک وفلفل وبرنج به اندازه افراد خانواده

دستور پخت :: 

ابتدا فر را روی درجه425درجه بگذارید تا گرم شود به دو طرف مرغ ها نمک و فلفل بپاشید برای مزه دار شدن یک ماهی تابه را روی حرارت متوسط گاز بگذاریدو کره را داخل آن بیندازید تا آب شود حالا مرغ ها را داخل ماهی تابه بریزیدو تفت دهیدتا پوست مرغ برشته و قهوه ای شود و دوطرف مرغ را سوراخ کنید .مرغ ها را از ماهیتابه بیرون بیاورید .
شعله گاز را کم کنید و موسیر را داخل ماهی تابه بریزید تا سرخ شودسپس سیر و قارچ را به آن اضافه کنید و 5دقیقه صبر کنید تا قارچ ها بپزند و نرم شود .حالا موقع اضافه کردن ماءالشعیر است.صبر کنید تا حجم ماءالشعیر نصف شود سپس آب گوشت –آویشن-رزماری-عسل-خردل-را به آن اضافه کنیدو بگذارید مواد 5 تا 10 دقیقه بجوشد .حالا خامه را به مواد اضافه کنید و مواد را به هم بزنید تا کمی غلیظ شود مرغ ها را داخل ماهیتابه برگردانیدوسپس ماهیتابه را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید.
اگر هنوز مرغ کاملا نپخته 10 دقیقه دیگرهم بگذارید داخل فر بماند.مرغ شما آمده است آن را با برنج سرو کنید.
اگر پوست مرغ کاملابرشته نشده آنها را مجددا به مدت 2 دقیقه داخل ماهی تابه سرخ کنید.