مینی کورن داگ با طعم ماءالشعیر

مینی کورن داگ با طعم ماءالشعیر

مواد لازم: 

روغن کانولا برای سرخ کردن-

1فنجان آرد

-2/3فنجان آرد ذرت-1قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

-1قاشق چایخوری بیکینگ پودر-1قاشق چایخوری جوش شیرین

-1 عدد تخم مرغ-3/4فنجان ودو قاشق غذاخوری ماءالشعیر

-12 عدد هات داگ یا 24 عدد مینی هات داگ

سیخ چوبی-

یک فنجان سس کچاپ

قاشق چایخوری  سس تاباسکو

 

دستور پخت :: 

یک قابلمه کوچک بردارید و به قطر 6یا 7 سانتی مترداخل آن را روغن پرکنید.شعله گاز را زیاد کنید تا دمای روغن به 350 تا 375 دیجه فارنهایت برسد.
در یک کاسه 1 فنجان آرد را رابا آرد ذرت-شکر-بیکینگ پودرو جوش شیرین باهم کاملا مخلوط کنیدوسپس تخم مرغ و ماءالشعیر را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید .حالا این مواد را داخل یک ماگ بریزید .حالا کورن داگ ها را به سیخ بکشید .
¼ فنجان آرد باقی مانده را داخل یک کاسه بریزید و ابتدا هات داگ ها را داخل آرد قرار دهید تا سطح آن کاملا به آرد آغشته شود آرد اضافی آن را بگیرید حالا هات داگ ها را داخل ماگ فرو کنید تا کاملا به خمیر آغشته شود.حالا خیلی آهسته و با احتیاط هات داگ ها را داخل روغن داغ قرار دهیدو تا زمانی که رنگ آنها قهوه ای تیره شود آنها را داخل روغن سرخ کنید .4 دقیقه زمان برای سرخ شدن آنها کافی است.حالا آنها را روی چند برگ دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آنها گرفته شود .سس ها را باهم مخلوط کنیدو کورن داگ ها را با سس سرو کنید.