سوسیس با طعم ماءالشعیر

سوسیس با طعم ماءالشعیر

مواد لازم: 

3 تا4 عدد هات داگ ویا 30 گرم از هرنوع سوسیسی که دوست داشتید
1فنجان روغن سبزیجات
نان باگت
خردل
یک عدد پیاز متوسط خردو سرخ شده
4لیوان آب

دستور پخت :: 

نصف یک ماهیتابه را از آب پرکنید و صبر کنید تا آب به جوش آیدحالا یک بطری بعد کوچک ماءالشعیر به آب اضافه کنید(این نوشیدنی طعم خوبی به هات داگ میدهد)
سوسیس ها یا هات داگ ها را داخل ماهیتابه بیندازید حال شعله ماهیتابه را کم کنید واجازه دهید تا نیم ساعت سوسیس ها یا هات داگ ها بپزندبعد از نیم ساعت تا 45 دقیقه شعله گاز را زیادکنید تاآب موجود در ماهیتابه تبخیر شود .کم کم میبینید که سوسیس ها حجیم تر وقطور تر شده و این به این معناست که ماءالشعیر وارد بافت انها شده است و سوسیس طعم دارشده است
بعد از 5تا 10 دقیقه میبینید رنگ سوسیس ها تغییر کرده و یک مایع غلیظ زردرنگ داخل ماهیتابه باقی مانده است حالا سوسیس ها را از ماهیتابه خارج کنید و داخل ماهیتابه کمی روغن سبزیجات بریزید وقتی روغن داغ شد سوسیس ها را سرخ کنید تا زمانی که رنگ آن ها طلایی قهوه ای شود .هات داگ یا سوسیس شما آماده است .آن را لای نان باگت بگذارید و با کمی پیاز سرخ شده و خردل آن راسرو کنید.
به عنوان نوشیدنی میتوانید از ماءالشعیر خنک استفاده کنید.