همبرگر با ماءالشعیر

همبرگر با ماءالشعیر

مواد لازم: 

¾ فنجان سرکه سیب -2قاشق غذاخوری شکر-1قاشق غذاخوری نمک-3/4فنجان ماءالشعیر-2قالب کوچک یخ و یک عدد هلوی بزرگ که به برش های کوچک قاچ شده است-2عدد سینه مرغ پاک شده و بدون استخوان وبدون پوست-یک قوطی کوچک ماءالشعیر-یک فنجان خامه –دو فنجان آرد-یک قاشق چایخوری شکر قهوه ای-یک قاشق چایخوری پودر پیاز-یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه –کمی فلفل کاین –روغن کانولا-یک عدد فلفل هالوپینوکه به برش های کوچک قاچ شده است-1/4فنجان پیازچه سبز خرد شده -1/4فنجان پیاز قرمز حلقه شده

دستور پخت :: 

یک قابلمه کوچک را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید.سرکه.شکر.نمک را داخل آن بریزیدو آن قدر به هم بزنید تا شکرو نمک حل شوندوقتی حل شد قابلمه را از روی حرارت بردارید .ماءالشعیر و یخ را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا مخلوط دردمای اتاق خنک شود.هلو ها را داخل یک کاسه بریزید و مخلوط را روی آن بریزید و دهانه کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
در یک کاسه بزرگ سینه مرغ –خامه-ماءالشعیر را بریزید و این کاسه را هم به مدت حداقل 6ساعت تا یک شب داخل یخچال بگذارید .
دریک ماهیتابه بزرگ روغن کانولا بریزیدوصبر کنید تا داغ شود(دمای آن باید به 350درجه برسد)
در یک کاسه آرد-شکر قهوه ای-پودر پیاز-فلفل سیاه و فلفل کاین را با هم مخلوط کنید .حال مرغ ها را از داخل یخچال بیرون بیاورید و داخل این کاسه قرار دهید تا سطح آنها کاملا به آرد آغشته شوددوباره آنها را داخل خامه و ماءالشعیرقرار دهید ومجددا داخل آرد بزنید.
باید یک لایه ضخیم روی مرغ ها تشکیل شود حالا با احتیاط آنها را داخل روغن بیندازید و سرخ کنید تا رنگ آنها طلایی قهوه ای شود.حدود 8 دقیقه برای سرخ کردن آنها کافی است .
در یک کاسه کوچک پیازچه-پیاز قرمزو فلفل هالو پینو را باهم مخلوط کنید حالا نان همبرگری را برداری و از وسط نصف کنید .یک تیکه مرغ سوخاری یک یا دو برش هلوی آماده شده را و یک قاشق غذاخوری مخلوط فلفل و پباز را روی مرغ سوخاری بریزید .ساندویچ شما حاضر است از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.