فیله کبابی با ماالشعیر

فیله کبابی با ماالشعیر

مواد لازم: 

1قوطی ماالشعیر -2قاشق غذاخوری سس سویا-1قاشق چایخوری پودر پیاز –نصف قاشق چایخوری نمک-نیم کیلو فیله گوسفند که به تکه های کوچک خرد شده است-200گرم ژامبون گوشت

دستور پخت :: 

ابتدا در یک کاسه ماالشعیر جوجو، سس سویا، پودر پیازو نصف قاشق چایخوری نمک راباهم مخلوط کنید سپس گوشت فیله را داخل کاسه بریزید وبگذارید 6تا12ساعت گوشت ها مزه دار شوند
خوب حالا دستگاه گریل را روشن کنید تا گرم شود. حالا فیله هارا از داخل مخلوط دربیاورید وروی چند برگ دستمال کاغذی قرار دهید تا اب انها گرفته شود سپس روی هرطرف گوشت ها کمی نمک بپاشید حالا روی فیله ها ژامبون گوشت بچینید وانهارا به سیخ بکشید سیخ های فیله کبابی را روی دستگاه گریل یا منقل قرار دهید تا اماده شود.برای کبابی شدن هرطرف گوشت ها 4دقیقه زمان کافی است.