سوفله پنیر با ماءالشعیر

سوفله پنیر با ماءالشعیر

مواد لازم: 

موادلازم: 2بوته بزرگ سیر -2قاشق غذاخوری روغن زیتون -1قالب بزرگ پنیر خامه ای -2فنجان پنیر پارژان -200گرم پنیر گودا یا پنیر موزارلا-1فنجان ماالشعیر-1قاشق چایخوری سس تند وچیلی-نصف قاشق چایخوری نمک-نصف قاشق چایخوری فلفل-1قاشق غذاخوری ارد ذرت-4/1 فنجان پیازچه خرد شده

دستور پخت :: 

ابتدافررا روی حرارت 425درجه فارنهایت بگذارید تاگرم شود.
هرکدام ازبوته های سیررا از وسط نصف کنید وهر نصف انرا به روغن زیتون اغشته کنید وداخل فویل بپیچید سپس فویل های حاوی سیررا به مدت 30دقیقه داخل فر قرار دهید .وبعد انهارا کناربگذارید تاخنک شوند.
حالا حرارت فررا کم کنید وروی 350درجه بگذارید .
پنیر خامه ای و 2/1 1 فنجان پنیر گودا -ماالشعیر -سس تند چیلی- نمک -فلفل و اردذرت را داخل مخلوط کن اضافه کنید حالا این مخلوط را داخل یک پیرکس بریزید و روی انها را با4/1 فنجان پنیر موزارلا بپوشانید .سپس ظرف را به مدت 35تا40دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر کاملا اب شود وروی انها طلایی قهوه ای شود ظرف را از فر بیرون بیاورید وبا پیازچه خرد شده تزئین کنید وهمانطور گرم سرو کنید.