کرم ژله بهار نارنج با آبگندم

کرم ژله بهار نارنج با آبگندم

مواد لازم: 

مواد لازم سري ١: آب گندم با طعم بهار نارنج ١/٥ ليوان

پودر ژلاتين يك قاشق غذاخوري

آب سرد : ١٠٠ ميلي ليتر

مرباي بهارنارنج ٥ قاشق غذاخوري شكر ٤ قاشق غذاخوري

موادلازم سري ٢:

زرده تخم مرغ ٤ عدد

اسانس بهار نارنج ٣ قطره

شير ٢٠٠ ميليليتر

شكر ١٨٠ گرم

خامه صبحانه ٢٠٠ گرم

ژلاتين ١/٥ قاشق غذاخوري

دستور پخت :: 

ابتدا مربا و آب گندم رامخلوط كرده، ژلاتين را نيز روي آب سرد پاشيده و به صورت بن ماري يعني روي بخار آب جوش، ذوب ميكنيم. شكر و ژلاتين را با مواد مخلوط ميكنيم ، قالب مورد نظر را چرب كرده و ژله را داخل قالب ميريزيم و به مدت ٢ ساعت در يخچال مي گذاريم تا خودش را بگيرد.
در مرحله بعد زرده هاي تخم مرغ را به همراه شكر و اسانس بهم مي زنيم تا كمي پف كنندسپس خامه و شير را به آن اضافه كرده و همه را با هم خوب مخلوط مي كنيم و تا موقعي كه مايه جوش بيايد آن را روي شعله ملايم بهم مي زنيم.

ژلاتين را با آب سرد ذوب كرده و با كرم مخلوط مي كنيم، كرم را روي لايه ژله آماده ريخته و دوباره قالب را به مدت ٨ ساعت در يخچال قرار ميدهيم. پس از اين مدت دسر را برگردانده و سرو ميكنيم.