مرغ عسلی باماالشعیر

مرغ عسلی باماالشعیر

مواد لازم: 

2حبه سیر-3/1فنجان عسل-2/1فنجان ماالشعیر -1قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز تند –نصف قاشق چایخوری خردل -4/1فنجان موسیر خردشده-6عدد فیله مرغ خرد شده-کمی روغن سبزیجات ونصف فنجان گشنیز تازه خردشده برای تزئین

دستور پخت :: 

این مرغ یک غذای عالی برای وعده ی شام یا ناهار است برای وعده ناهار میتوانید انرا با برنج سرو کنید.

ابتدا در یک کاسه کوچک سیر-عسل-ماالشعیر-خردل-فلفل قرمز-سس سویا وفلفل سیاه را باهم مخلوط کنید وسپس فیله هارا داخل کاسه بریزید وظرف را به مدت 1ساعت یا بیشتر داخل یخچال قرار دهید.
حالا فیله هارا از داخل مخلوط بیرون بیاورید وبه سیخ بکشید.(از سیخ چوبی استفاده کنید)
مایعی که به جامانده است از فیله ها داخل یک قابلمه بریزید وروغن زیتون وموسیر را به ان اضافه کنید وروی گاز قرار دهید.حدود 5دقیقه مواد را تفت دهیدتا موسیرها نرم شوند
وقتی مایع جوش امد شعله گاز راکم کنید ومواد را هم بزنید تاسس غلیظی درست شود.
بریم سراغ فیله ها: دستگاه گریل را روشن کنید تا گرم شود سپس باقلمو سینی گریل راباروغن کمی چرب کنید.سیخ های چوبی حاوی فیله های مرغ هم بایک قلمو به سسی که اماده کردید اغشته کنید وانهارا روی دستگاه گریل قرار دهید هر2تا4دقیقه یکبار انهارا زیرورو کنید .10دقیقه زمان برای کبابی شدن انها کافی است.درنهایت کمی گشنیز روی فیله های کبابی بریزید وانهارا
سرو کنید.